MOKYKLOS VEIKLOS ĮSIVERTINIMAS
Hey.lt - Nemokamas lankytoju skaitliukas
© 2024 Visos teises saugomos
Sprendimas: webmanija.lt
... / Galerija / 2021-2022 mokslo metų foto galerija / EDUKACIJA „KŪRYBINIAI GAMYBOS UŽSIĖMIMAI“

Smagiai praleistas laikas klasiokų apsuptyje skanaujant pačių sukurtų skanumynų - penktokų abejingų nepaliko. Mokiniai ne tik patys ruošė desertus, bet ir mokėsi stalo dekoravimo subtilybių, mandagaus elgesio ir kitų socialinių įgūdžių. 
Ačiū mokyklos administracijai už suteiktą galimybę nemokamai apsilankyti edukacijoje „Kūrybiniai  gamybos užsiėmimai“, kurios metu naujai suformuotos klasės mokiniai galėjo geriau pažinti klasės vadovę bei mokyklos psichologę, susidraugauti vienas su kitu ir netradicinėje aplinkoje įgyti žinių.
Smagiai praleistas laikas klasiokų apsuptyje skanaujant pačių sukurtų skanumynų - penktokų abejingų nepaliko. Mokiniai ne tik patys ruošė desertus, bet ir mokėsi stalo dekoravimo subtilybių, mandagaus elgesio ir kitų socialinių įgūdžių. Ačiū mokyklos administracijai už suteiktą galimybę nemokamai apsilankyti edukacijoje „Kūrybiniai gamybos užsiėmimai“, kurios metu naujai suformuotos klasės mokiniai galėjo geriau pažinti klasės vadovę bei mokyklos psichologę, susidraugauti vienas su kitu ir netradicinėje aplinkoje įgyti žinių.